Kim Kardashian dhe Kanye West zbulojnë emrin e pazakontë që i kanë vënë vajzës së tyre të porsalindur

Kim Kardashian dhe Kanye West zbulojnë emrin e pazakontë që i kanë vënë vajzës së tyre të porsalindur

Showbiz janar 19, 2018 - 20:25

Kim Kardashian ka zbuluar emrin e vajzës së saj të porsalindur.

Fëmija është emëruar Chicago West. Emri është i sigurt që mban një kuptim të thellë për burri i saj reper, Kanye West, i cili u rrit në Çikago, shkruanDailyMail, transmeton Telegrafi.

Ndërsa sigurisht është emër i pazakontë, me vëllezërit e motrat më të vjetër të quajtur North (Veri) dhe Saint (Shën), një i tillë për fëmijën e tretë të çiftit ishte vetëm për t’u pritur.

Kim njoftoi zgjedhjen e emrit në blogun e saj të premten në mëngjes, në formën e një njoftimi për lindjen.

Karta gjithashtu mbante datën e lindjes së fëmijës më 15 janar, së bashku me peshën e saj të lindjes.

Kim dhe Kanye pritën fëmijën e tretë nga një nënë zëvendësuese fëmijën e tyre të tretë pasi Kim pati komplikime ndërsa ishte shtatzënë me katërvjeçaren North dhe dyvjeçarin Saint.

“Unë kam qenë gjithmonë i sinqertë në lidhje me përpjekjet e mia me shtatzëninë. Preeklampsia dhe placenta accreta janë kushte të rrezikut të lartë, kështu që kur dëshiroja të kisha një fëmijë të tretë, mjekët thanë se nuk ishte e sigurt për shëndetin tim ose të foshnjës që të vazhdoja vetë”, kishte thënë Kardashian. 

Image