Mendoni se Duda Balje është deputetja më e bukur në Kuvend, shikoni këtë deputete të LDK-së

Mendoni se Duda Balje është deputetja më e bukur në Kuvend, shikoni këtë deputete të LDK-së

Showbiz janar 17, 2018 - 11:43

Duda Balje tashmë personifikohet si deputetja më e bukur dhe seksi në Kuvendin e Kosovës.

Ajo komentohet më shumë për fizikun sesa për punën që bën, ku përflitet për çdo paraqitje të saj.

Por përveç Dudës siç duket Kuvendi i Kosovës, është i rrethuar me deputete të tjera të cilat na tërheqin vëmendjen.

Për të gjithë ata që mendojnë se Duda është deputetja më e bukur, kjo e fundit është edhe deputetja e LDK-së, Mirjeta Kalludra e cila renditet tek deputetet më të reja që ka vazhduar edhe një mandat si pjesë e Kuvendit. Ajo shquhet për elegancën dhe pamjen e mrekullueshme që ka. Ndiqni fotot e saj:

Image
Image