Leonora surprizë në fundvit, në krahët e këngëtarit të njohur

Leonora surprizë në fundvit, në krahët e këngëtarit të njohur

Showbiz dhjetor 07, 2017 - 13:50

Leonora Jakupi dhe shumica e këngëtarëve të tjerë kanë filluar angazhimet e tyre për xhirimet e Vitit të Ri.

Në një fotografi të postuar nga këngëtari i njohur shqiptar, Neki Emra shohim përkrah tij edhe Leonora Jakupin kurse ata po shfaqen nga xhirimet e një emisioni për fundvit.

Image

Përveç fotografisë Neki e ka komplimentuar shumë ëmbël Leonorën duke iu referuar si më e bukura e Shqiptarisë.

Ndryshe, Leonora dhe Neki duken që të jenë edhe miq të mirë përveç se kolegë madje ata në repertuarin e tyre kanë edhe një bashkëpunim “Çift dua të kem”.