Ky është personi që e bëri të qajë Flakën në emision (VIDEO)

Ky është personi që e bëri të qajë Flakën në emision (VIDEO)

Showbiz prill 21, 2017 - 17:20

Flaka ka folur për emisionin dhe paraqitjen e saj në shown televiziv “Your Face Sounds Familiar”, ku asnjë paraqitje e saj nuk kalon pa u komentuar në këtë e emision mjaft të shikuar.

E pas gjithë këtyre eksperiencave, sigurisht fshihet një mbështetje e madhe e familjes, më të cilën Flaka ka një lidhje të ve?antë. E ëma, Fekrije Krelani, prej 13-vjetësh i ka rritur e vetme tre fëmijët, dy binjakët Qëndrimi dhe Qëndresa, motra dhe vëllai i Flakës, dhe këngëtaren, 6 vjet më e vogël se ata.