Apel për ndihmë, të riut nga Gjakova i nevojitet mbështetje për transplantin e dy veshkëve

Apel për ndihmë, të riut nga Gjakova i nevojitet mbështetje për transplantin e dy veshkëve

Shëndetësi September 25, 2022 - 16:00

Adnan Syla nga Gjakova, baba i 2 femijëve, mbajtës i familjës që punonte si kamarier, eshte diagnostifikuar me sëmundjen e veshkëve, i duhet transplant i të dy veshkëve që i ka jashtë funksionit dhe ështe i shtrirë në spital.

Prandaj trajtimi i Adnanit duhet të vazhdohet vetëm me operacion.

Ju lusim të gjithë ata që kanë mundesi të ndihmojnë Adnanin të cilit i nevojiten 46 mijë euro, të kontribuojnë me mundësitë e tyre.

Ose përmes faqes gofoundme LINK

Contact Viber, Whatsap: +38343533377