Infektuar: 38431
Shëruar: 23754
Vdekur: 989
15 ushqimet më të dëmshme për stomakun tuaj

15 ushqimet më të dëmshme për stomakun tuaj

Shëndetësi October 17, 2020 - 20:38

Pjesa e barkut është problematike për shumë njerëz.Ushqimet janë kryesoret që shkaktojnë yndyrnat në bark.

Dhe shumë të tillë janë që konsumohen çdo ditë dhe nga shumë persona.

Më poshtë po ju paraqesim disa nga këto ushqime që shkaktojnë trashje në pjesën e barkut:

Yndyrna jo të shëndetshme

Mish i përpunuar

Ushqime të fërguara

Qumështi dhe prodhime të qumështit me laktozë të lartë

Fruktoza e tepërt (që gjendet në mollë, mjaltë dhe asparagus)

Hudhra, qepë dhe dhe të tjera ushqime me fibra të lartë

Fasulet dhe arrat

Ëmbëlsues artificialë

Alkooli

Pije të ëmbla të gazuara

Ëmbëlsira brumi

Çipsat dhe ushqimet e tjera të kripura