Infektuar: 5118
Shëruar: 2370
Vdekur: 108
Doktori Shefqet Lulaj shërohet nga COVID-19

Doktori Shefqet Lulaj shërohet nga COVID-19

Shëndetësi June 30, 2020 - 11:33

Pronari i Spitalit “Sirona” Shefqet Lulaj ka njoftuar se është shëruar nga COVID-19.

Përmes një njoftimi të publikuar për media, gjinekologu Lulaj ka njoftuar se pas një përballje jo të lehtë, ka mposhtur koronavirusin.

“Ju njoftoj qeë pas njeë peërballje jo teë lehteë me virusin corona ngadheënjeva duke e mposhtur ateë me sukses. Suksesi erdhi me ndihmen e Zotit, personelit teë Klinikeës Infektive, Reparti B dhe familjes time e cila nuk u nda nga uneë peër asnjeë cëast”,ka shkruar Lulaj.

Ai ka njoftuar se tani po rehabilitohet në shtëpinë pasi ai dhe familja e tij kanë rezultuar negativ.

“Tani ndodheëm neë shteëpineë time duke u rehabilituar pas seëmundjes, pasi qeë uneë dhe familja ime qeë ishin me mua pas testimit kemi rezultuar me test negativ dhe nuk paraqesim rrezik peër teë tjereët”,ka shkruar Lulaj, duke falenderuar përzemërsisht të gjithë ata që u interesuan për gjendjen e tij./Zëri