Si tradhtojnë gratë dhe si tradhtojnë burrat, këto janë 10 mënyrat e zakonshme

Si tradhtojnë gratë dhe si tradhtojnë burrat, këto janë 10 mënyrat e zakonshme

Shëndetësi March 25, 2020 - 20:32

Mesazhet joshëse, fotografi të zhveshura dhe aroma e çuditshme e parfumit, janë disa nga shenjat e para që mund të vëreni në fillimin e tradhtisë.

Një mashkull jo i besueshëm mund të joshet nga shkrimet më intime me një grua tjetër. Shenjat në këmishën e tyre apo aroma e çuditshme janë një dëshmi mjaftë e fuqishme, raporton “Daily Star”, transmeton lajmi.net.

Femrat kanë më shumë mundësi të pranojnë nëse ato ndihen fajtore apo që kanë një shok që kalojnë kohën me të. Edhe ato janë kapur disa herë nga burrat e tyre apo nga fotografit intime që kanë ndarë.

Femrat kanë mundësi dy herë më shumë që të pranojnë një ofertë dashurie se sa meshkujt.

10 mënyrat kryesore që ekspozohen ofertat e grave:

Një thirrje e dashnorit e zbuluar nga partneri

Skuqje në pjesët ku e ka puthur dashnori

Ato rrëfejnë

U shkruajnë dashnorëve në mënyrë të hapur

U tregojnë një personi të njohur apo një shok/shoqe

Ekspozimi i shpenzimeve në mënyrë të dyshimtë

Ekspozim i mashtrimeve nga partneri

Kapen fshehtas duke parë të dashurin e tyre

Emai-at për dashnorët të lexuar nga partneri

Dashnori i tyre i tregon partnerit që vajza ka për lidhjen

10 mënyrat kryesore që ekspozohen ofertat e burrave:

Dërgimi i mesazheve me tekste seksuale ose fotografi tek dashnori i tyre

Partneri merr erën e parfumit në rrobat e të dashurës

Kontrollohen email-at nga partnerët

Mënyrat e mashtrimit të ekspozuara nga partneret

Shpenzime të ekspozuara në mënyrë të dyshimtë

Dashnori i tyre i tregon partnerit për lidhjen

Kapen fshehtas duke parë të dashurën e tyre

Thirrje telefonike me një dashnore të zbuluar nga partneri i tyre

Duke u treguar një miku apo dikujt të njohur

 Ata rrëfejnë.