Infektuar: 9869
Shëruar: 5480
Vdekur: 303
Ja sa beqarë janë në Kosovë

Ja sa beqarë janë në Kosovë

Shëndetësi February 14, 2020 - 09:13

Sot  në të gjihtë botën shënohet  Shën Valentini apo ndryshe quhet edhe Dita e të dashuruarve.

Kjo ‘festë’  shënohet edhe Kosovë. Në një hulumtim që e ka bërë “Kerolli” del se Dita e të Dashuruarve e gjen Kosovën me 112 mijë beqarë, prej tyre 74 mijë janë meshkuj dhe 38 mijë femra.

Të martuar, sipas këtij hulumtimi, janë 160 mijë persona, kurse të fejuar janë 28 mijë persona.

Të dhënat janë publikuar në rrjetin social Facebook.

Image