Infektuar: 9274
Shëruar: 5190
Vdekur: 269
51-vjeçari nga Lipjani ka nevojë për ndihmë

51-vjeçari nga Lipjani ka nevojë për ndihmë

Shëndetësi November 18, 2019 - 17:52
Lexo Detajet

Habib Qeriqi i lindur me 08.08.1968, para 11 muajve në bazë të egzaminimeve Radiologjike u diagnostikua me (Adenocarcinoma ductal pancreatis) apo kanceri i pankreasit.

Familjarët dhe njerëzit vullnet mirë  kanë krijuar këtë fond për ndihmë financiare për ndërhyrje kirurgjike që do të kryhet në Turqi dhe kostoja e kësaj ndërhyrje kap vlerën prej 45 000 euro. Xhirollogaria për ndihmën e Habibit është kjo: 20260001748060-94.TEB Nr.Familjar 045–642–865