Mos i injoroni këto shenja, paralajmërojn kancerin e lëkurës

Mos i injoroni këto shenja, paralajmërojn kancerin e lëkurës

Shëndetësi dhjetor 02, 2018 - 10:24
Lajmet e fundit nga jeta

Kanceri i lëkurës është një formë e shpeshtë e kancerit, e cila fatmirësisht nëse kapet në kohë mund të jetë plotësisht e kurueshme

Por kjo sëmundje dërgon disa sinjale në trup, të cilat nëse injorohen mund të kenë pasoja të rrezikshme, transmeton lajmi.net.

Specialistët tregojnë se cilat janë shenjat që nuk duhen injoruar:

1 – Nishanet e çuditshme apo të shëmtuar që shfaqen në trup papritur

2 – Nëse në thoin tuaj shfaqet një vizë ngjyrë kafe në formë vertikale

3 – Keni turbullir në shikim

4 – Një shenjë e cila shfaqet në trup dhe nuk ikën

5 – Nishanet në këmbët tuaja janë një shenjë paralajmëruese. Mos i injoroni!.

Lexo edhe Bakteri i cili jeton në lëkurë na bën rezistues ndaj ilaçeve, mund të jetë fatal
Shëndetësi dhjetor 02, 2018