Doktori: Mos gaboni të pini çaj në syfyr!

Doktori: Mos gaboni të pini çaj në syfyr!

Shëndetësi maj 18, 2018 - 14:28

Shumë njerëz në gjithë botën agjërojnë muajin e shenjt të Ramazanit. Në Kosovë agjerohet rreth 18 orë. 

Por si duhet të ushqehemi në syfyr dhe iftar si dhe a duhet të përdoret çaji i rusit?

Shikojeni videon dhe mësojeni se si duhet vepruar!