Harrojini radiatorët, kjo është zgjidhja dy herë më e mirë për tharjen e shpejtë të rrobave në ambiente të mbyllura

Harrojini radiatorët, kjo është zgjidhja dy herë më e mirë për tharjen e shpejtë të rrobave në ambiente të mbyllura

Lifestyle November 19, 2023 - 21:12

Me këtë truk për tharjen në ambiente të brendshme, rrobat tuaja jo vetëm që do të thahen shpejt, por edhe do të kenë erë të këndshme

Në muajt e ftohtë, tharja e rrobave është një problem i vërtetë për shumicën e njerëzve. Tharja e rrobave kërkon shumë kohë dhe, ajo që është e rëndësishme, është e shtrenjtë.

Përdorimi i radiatorëve dhe kondicionerëve nuk është i lirë dhe, përveç kësaj, rrobat mund të kenë erë lagështie.

Zgjidhja për këtë është një dehumidifikues që mbledh lagështinë e tepërt në dhoma. Një nga avantazhet kryesore të kësaj metode janë kostot mujore shumë më të ulëta, transmeton Telegrafi.

Gjithçka që duhet të bëni është të vendosni dehumidifikuesin në dhomën ku i thani rrobat. Dhe nëse përdorni një të tillë cilësor, do të vini re shpejt se rrobat e holla thahen dy herë më shpejt.

Image

Eksperti i mirëmbajtjes së shtëpisë Chris Michael tha se zgjedhja e hapësirës së duhur për tharjen e rrobave mund ta bëjë këtë metodë edhe më të mirë.

“Duhet të jetë hapësira më e vogël në banesë, me dritare dhe dyer të mbyllura. Një hapësirë e vogël do të mbajë ajrin e ngrohtë dhe tharja do të jetë edhe më e shpejtë me një dehumidifikues.”

Kjo është arsyeja pse ju nuk duhet ta rregulloni raftin e tharjes së rrobave në vendin ku normalisht qëndron dehumidifikuesi, por zhvendosni gjithçka së bashku në dhomën më të vogël që keni – vetëm atëherë do të shihni fuqinë e vërtetë të tharësit.