Oferta fantastike për pushime 7-ditore në Bodrum

Oferta fantastike për pushime 7-ditore në Bodrum

Lifestyle July 27, 2022 - 12:41

Bodrumi në Turqi është i njohur për resortet tërheqëse, rrënojat e lashta si dhe për jetën e natës shumë të gjallë.

Me vetëm 569 euro ju mund të kaloni 7 ditë pushime në “Costa Bitezhan Hotel” në Bodrum me ofertën që ka Eurokoha.

Në çmim janë të përfshira:

  • Aviobileta: Prishtinë - Bodrum - Prishtinë
  • Akomodimin në hotel me pansion të plotë
  • Transferi: aeroport - hotel - aeroport
  • Të gjitha taksat e aeroportit

Për më shumë informata na kontaktoni në 038 235 235 ose ne zyrat tona te Qafa, te Hoteli Grand dhe Swiss Diamond.