Shikoni një stërvitje të shkurtër joga për të forcuar krahët dhe shpatullat tuaja

Shikoni një stërvitje të shkurtër joga për të forcuar krahët dhe shpatullat tuaja

Lifestyle October 24, 2021 - 14:29

Një stërvitje e shkurtër joga do t’ju ndihmojë të forconi krahët, shpatullat dhe pjesën e sipërme të shpinës

Stërvitja zgjat 15 minuta, por mund të jetë më i shkurtër, transmeton Telegrafi.

Kohën e qëndrueshmërisë dhe pushimit ndërmjet ushtrimeve mund ta përcaktoni sipas aftësive tuaja dhe mos e teproni.

Lloje të ndryshme pompash janë të destinuara për të rinjtë dhe sportistët, por rekomandohen edhe për veteranët e sportit.

Shtrirja e shkurtër ndërmjet ushtrimeve aktivizon më tej muskujt dhe këto pozicione forcojnë bustin e trupit dhe rrisin fleksibilitetin.

Trajnerja tregon se videoja ka vetëm qëllim edukativ dhe rekomandohet konsultimi me një fizioterapeut ose një trajner profesionist para se të kryeni ndonjë nga ushtrimet e treguara.