Infektuar: 102742
Shëruar: 89141
Vdekur: 2105
Emrat e foshnjave që do të jenë në trend këtë dekadë

Emrat e foshnjave që do të jenë në trend këtë dekadë

Lifestyle February 27, 2021 - 13:17

Kompania për shtatzëna dhe prindër “Bounty” ka parashikuar emrat që do të jenë në trend gjatë dekadës së ardhshme.

Një zëdhënës i Bounty tha: “Pasi të kemi vlerësuar mbi 300,000 emra për alpinistët më të lartë gjatë 12 muajve të fundit, ne mund të parashikojmë se cilët emra janë në trend. Kjo për shkak se, jashtë listave zyrtare të regjistrimit të lindjeve (të cilat janë botuar 18 muaj pas), e jona është lista më e madhe, më e azhurnuar e emrave të foshnjave në Mbretërinë e Bashkuar – duke e bërë të garantuar që t’ju sjellë tendencat më të fundit në emrat e fëmijëve”.

Larg nga ato të ’20-së’ që mund të keni pritur, ato janë elegante dhe inteligjente, me emra si Elodie dhe Dante që renditen në 20 listat më të mira.

Gjatë 10 viteve të ardhshme, duket se nuk do të kemi shumë Gary ose Emma, ëgjithçka ka të bëjë me emrat e modës së vjetër ’me konotacion historik ose letrar. Ka edhe disa të marra nga kultura pop, me Maeve dhe Otis që të dy shfaqen në shfaqjen hit të Netflix “Sex Education”, shkruan Metro.co.uk, transmeton Klan Kosova.

Emrat e vajzave

Nellie

Elodie

Anastasia

Margot

Aubrey

Ayda

Remi

Alayna

Aurelia

Winnie

Dorothy

Kyla

Maeve

Dottie

Liyana

Addison

Blossom

Adeline

Avery

Nola

Emrat e djemve

Chester

Levi

Hudson

Eddie

Myles

Rio

Vincent

Otis

Abel

Coby

Travis

Robbie

Idris

Monty

Romeo

Raphael

Barney

Osian

Dante

Troy