Infektuar: 35549
Shëruar: 21746
Vdekur: 939
Gjërat që duhet t’i përfitoni nga puna, krahas pagës

Gjërat që duhet t’i përfitoni nga puna, krahas pagës

Lifestyle November 19, 2020 - 22:25

Ju po punoni vazhdimisht dhe po jepni shumë nga vetja juaj. Në fund të muajit ju shpërbleheni për atë çka punoni.

Por a është kjo që ju meritoni vërtet për produktivitetin tuaj?

Në këtë artikull, EO ka përmbledhur 10 gjërat që secili nga ne meriton nga vendi i punës, përveçse një pagesë mujore.

Një mjedis i këndshëm, i sigurt dhe i rehatshëm pune pa rreziqe fizike

Një mjedis i besueshëm në të cilin punonjësit mund të flasin pa frikë atë që mendojnë, duke mos u stepur se se mund të ndërshkohen

Një mjedis mbështetës për punën në grup, bashkëpunim dhe inovacion

Mirënjohje për punën e palodhur të një punonjësi dhe ndershmërinë në komunikim për çdo temë, të lidhur me punën apo çështje të ndryshme

Udhëheqja dhe mbikëqyrja kompetente dhe etike

Trajtimi i drejtë, paga dhe politikat e menaxhimit

Mundësia për t’u rritur profesionalisht dhe personalisht

Punonjësit e trajnimit, pajisjeve dhe komunikimit duhet të jenë të suksesshëm në punët e tyre

Përfitime të arsyeshme të punonjësve përfshirë pushimet, kohën personale apo rastet kur nuk ndiheni mirë.

Respektimi i jetës private

Në fund një këshillë: Gjatë intervistave të punës, ju duhet t’i kushtoni vëmendje komunikimit tuaj me punëdhënësit gjatë procesit të intervistimit. Nëse ata vërtet e vlerësojnë pregatitjen tuaj atëherë ju do të ndjeheni të vlerësuar, në të kundërt do të jeni duke shkuar në një punë e cila do t’ju mërzitet shpejt!