Infektuar: 17139
Shëruar: 14787
Vdekur: 657
Prezantohet koleksioni pranveror 2021 në Javën e Modës në Milano

Prezantohet koleksioni pranveror 2021 në Javën e Modës në Milano

Lifestyle September 27, 2020 - 12:44

Ashtu si Londra, Nju Jorku edhe Milano javën e modës e ka mbajtur ndryshe nga herat e tjera me distancë fizike dhe vetëm në formën online ku edhe është prezantuar koleksioni pranveror i vitit 2021.

Në javën e modës të kësaj sezone disa nga dizenjatorët më të njohur italian kanë prezantuar kreacionet e tyre.

Më poshtë mund të shihni disa nga veshjet që u prezantuan në javën e modës në Milano.

 

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image