Infektuar: 106754
Shëruar: 98787
Vdekur: 2218
Disa truqe të bukurisë që do ju ndryshojnë jetën

Disa truqe të bukurisë që do ju ndryshojnë jetën

Lifestyle August 01, 2020 - 16:10

Disa këshilla të vogla bëjnë ndryshime të mëdha në rutinën tuaj të bukurisë. Kjo gjithçka kërkon shumë punë, po vetëm pak zgjuarsi dhe trik.

Kontrolloni grimin tuaj në drita të ndryshme

Ju mund të mos keni dritën më të mirë kur aplikoni grimin. Kur futeni në makinën tuaj, kontrolloni grimin tuaj përpara se të shkoni kudo. Drita e ndritshme e jashtme do t’ju ndihmojë të shihni çdo detaj që mund të keni humbur.

Image

Përdorni bazë të bardhë para se të aplikoni ngjyrën e llakut të thonjve

Nëse përdorni një bazë të bardhë për thonj të vend të asaj transparente kjo do të bëjë që ngjyra e llakut tuaj të shtresohet me një ngjyrë më opake.

Image

Aplikoni si duhet parfumin

Mos e spërkatni veten me parfum. Do të mbani si një fabrikë parfumesh në fillim, dhe atëherë nuk do të mbani erë si asgjë. Në vend të kësaj, spërkateni atë në pikat tuaja të pulsit.

Image

Mos përdorni peshqirë për tharjen e flokëve

Harrojeni peshqirët për tharjen e flokëve. Në vend të kësaj, përdorni një bluzë të vjetër pambuku. Për dallim nga peshqirët, bluzat nga pambuku nuk elektrizojnë flokët. Do të keni kaçurrela të buta në vend të qimeve të pabindura.

Image