Infektuar: 15574
Shëruar: 13492
Vdekur: 625
Këto modele flokësh do ju shpëtojnë në ditën kur jeni me shumë ngut

Këto modele flokësh do ju shpëtojnë në ditën kur jeni me shumë ngut

Lifestyle June 25, 2020 - 13:26

Të mbash një rutinë dhe të jesh shumë e saktë në orar nganjëherë di të jetë e vështirë.

Bën alarmi, zgjoheni në mëngjes pasi keni rënë të flini shumë vonë .Nguteni të bëni grimin të përzgjidhni veshjen por në momentin që fokusoheni në flokët tuaj e kuptoni se nuk do keni fare kohë që të mirreni dhe me to.

Por më pak truqe mund të ja hidhni ditës me flokë që janë të prezantueshme në publik.

Inspirohuni nga disa modelet e mëposhtme:

Image

Image

Image

Image

Image