Infektuar: 15574
Shëruar: 13492
Vdekur: 625
Një lidhje e gjatë dhe e lumtur është çelësi i të qenit “të mërzitur”

Një lidhje e gjatë dhe e lumtur është çelësi i të qenit “të mërzitur”

Lifestyle June 21, 2020 - 21:22

Lidhjet komode ndoshta bëhen të mërzitshme.

Lidhjet e reja janë kanë më shumë dashuri dhe qaste të bukura, por koha kalon dhe filloni të ndjeheni shumë komod në lidhjen tuaj sa që ndoshta bëhet e mërzitshme, transmeton lajmi.ne.

Këto janë mendimet që autori Mark Manson ka dhënë.

Të ndiheni “të mërzitur” e bënë lidhjen tuaj më të fortë. Qiftet të cilat kanë kaluar 60 vite së bashku kanë më shumë gjasa të shpëtojnë lidhjen e tyre sepse ata e din se si të bëjnë gjëra të mërzitshme së bashku dhe të shijojnë pranin e njëri – tjetrit.

“Çiftet e mërzitshme” dinë si ti bëjnë gjërat së bashku. Lidhjet e gjata nuk kanë për qëllim të bëjnë drama dhe skena të ndryshme.

Ata kanë për qëllim të shprehin mbështetjen dhe mundësitë që të ndajnë jetën me partnerin e tyre.

Lidhjet ndikohen edhe nga rrjetet sociale.

Duke shikuar lidhjet e yjeve botërore në rrjetet sociale, qiftet ndikohen nga ta pasi që shumica e tyre e krahasojnë jetën e tyre me yjet e famshme.

Është shumë e rëndësishme të gjeni një balancë të shëndetshme mes teje dhe partnerit tuaj. /Lajmi.net/