Infektuar: 1110
Shëruar: 843
Vdekur: 30
8 shtëpi të ndërtuara në 'vende të pamundura'

8 shtëpi të ndërtuara në 'vende të pamundura'

Lifestyle May 21, 2020 - 22:44

Arkitektura mund të flirtojë me natyrën në mënyra delikate.

Ideja në arkitekturë shpesh është që të harmonizohen, jo të mbizotërojnë, peizazhet, shkruan CNN, transmeton “zeri.info”.

Disa nga arkitektët më interesantë të ditëve të sotme dëshirojnë të dëshmojnë se disiplina mund të jetë e ashpër – në kuptimin e plotë të fjjalës.

Më poshtë sjellim tetë shembuj të shtëpive që kalojnë mjedise jashtëzakonisht të vështira për të ofruar një përvojë të jashtëzakonshme për pronarët dhe shikuesit gjithashtu:

Shtëpia e shkëmbit
Nova Scotia, Kanada

Image

Niseko, Hokkaido, Japoni

Image

Shtëpia në shkëmb
Calpe, Alicante, Spanjë

Image

Shtëpia e Pemëve 
Xiuning, Kinë

Image

Villa Escarpa
Luz, Algarve, Portugali

Image

Los Angeles, California, Shtetet e Bashkuara

Image

La Binocle
Komunitetet Lindore Quebec, Kanada

Image

Shtëpia e shkëmbit
Salobreña, Granada, Spanjë

Image