Infektuar: 15472
Shëruar: 13278
Vdekur: 622
Debati në rrjete sociale: Cila është pozita më e mirë e gjumit

Debati në rrjete sociale: Cila është pozita më e mirë e gjumit

Lifestyle January 22, 2020 - 18:51
Cila është pozita e gjumit e juaj e preferuar?

Sigurisht secili nga ne ka pozitën e tij/saj të preferuar për të bërë një gjumë më komod dhe kjo na ndihmon që gjatë natës të ndihemi më rehat, raporton “Daily Mail”.

Këtë javë në Twitter debatohej se cila ishte pozita më e përshtatshme për një gjumë të rehatshëm duke treguar në bazë të fotografisë që listonte 18 pozita gjumi.

Ky postim mori 12.200 pëlqime.

Pozita më e preferuar për shumicën prej tyre ishte në shpinë apo në bark duke përqafuar jasteku./lajmi

Image