Infektuar: 4931
Shëruar: 2267
Vdekur: 102
10 arsye me vlerë pse duhet të hani fara kungulli

10 arsye me vlerë pse duhet të hani fara kungulli

Lifestyle October 17, 2019 - 16:37
Detajet

Thuajse të gjithëve iu ka ndodhur që teksa pastrojnë kungullin i flakin edhe farat.

Mirëpo diçka e tillë është e gabuar dhe më poshtë sjellim dhjetë arsye se pse duhet ti konsumoni:

  • -Janë të pasura me selen
  • -Janë të pasura me antioksidant
  • -Janë të pasura me hekur
  • -Janë të pasura me fosfor
  • -Janë të pasura me zink
  • -Kanë përmbajtje të mirë triptofani
  • -Janë të pasura me Omega 3
  • -Ndihmojnë në shëndetin e prostatës
  • -Parandalojnë formimin e cisteve
  • -Janë lehtësisht të tretshme dhe ndihmojnë për të shmangur luhatjet e glicemisë.