Studimi: Fermerët përformojnë më së miri në shtrat

Studimi: Fermerët përformojnë më së miri në shtrat

Lifestyle October 09, 2019 - 23:26
Detajet

Studimi i ri, i kryer nga ndërmarrja e lodrave seksuale ‘LELO UK’ zbuloi se 33% të rasteve, partneret e fermerëve lanë përshtypje mbresëlënëse për këta të fundit.

Sipas studimit, ata që i përkasin këtij profesioni kryejnë marrëdhënie seksuale më shumë sesa mjekët, arkitektët, avokatët dhe berberët, transmeton lajmi.net.

Jo vetëm që fermerët kryesuan listën e profesioneve që bënin më shpesh akt intim, por ata gjithashtu u vlersuan lart në dhomën e gjumit.

67% e fermerëve pretendohen se ishin “të pabesueshëm” në dhomën e gjumit, krahasuar me vetëm 63% të mjekëve, 43% të arkitektëve dhe 40% të gazetarëve.

Juristët janë më të vështirët për tu kënaqur në dhomën e gjumit, me 27% të të anketuarve që pranojnë se e përgënjeshtrojnë partnerin me orgazma të rreme.