Infektuar: 15574
Shëruar: 13492
Vdekur: 625
Më trego në cilin muaj ke lindur, të të them cili je

Më trego në cilin muaj ke lindur, të të them cili je

Lifestyle September 20, 2019 - 12:13
Detajet

Janar

 • Ambiciozë dhe seriozë
 • Pëlqejnë të japin mësime dhe të mësojnë
 • Punëtorë
 • Të ndjeshëm dhe me mendime të thella
 • Të heshtur përveçse kur janë të tensionuar
 • Të rezervuar
 • Shumë të sjellshëm
 • Romantikë, edhe pse nuk e vërtetojnë lehtë
 • I duan fëmijët
 • Kanë qëndrime të mëdha shoqërore
 • Xhelozohen lehtë
 • Të saktë, të matur dhe të organizuar
 • Kanë shumë ide, ndonjëherë të jashtëzakonshme
 • Kanë vështirësi të fillojnë një bisedë
 • Njohës të mirë

Shkurt

 • Kanë mendime abstrakte
 • Të zgjuar
 • Temperament të ndryshueshëm
 • Të ndrojtur dhe të përulur
 • Të ndershëm dhe besnikë
 • E duan lirinë
 • Rebelohen kur detyrohen
 • Shumë të ndjeshëm dhe lëndohen lehtë
 • Zemërohen shumë lehtë
 • U pëlqen të bëjnë miq, por ata rrallë e provojnë atë
 • Kokëfortë
 • Ambiciozë
 • Kanë qëllime dhe ëndrra shumë të qarta
 • Njohës të mirë
 • E duan argëtimin dhe kohën e lirë
 • Romantikë brenda, por jo nga jashtë
 • Supersticiozë

Mars

 • Personalitet interesant
 • Të dashur
 • Të turpshëm dhe të rezervuar
 • Të sinqertë, bujarë dhe të këndshëm
 • Dashamirës të paqes dhe qetësisë
 • Të ndjeshëm ndaj të tjerëve
 • Pëlqen t’u shërbejë njerëzve
 • Zemërohen dhe irritohen lehtë
 • Njerëz ku mund të mbështeteni
 • Të bukur
 • Vëzhgues të mirë
 • Pëlqejnë të ëndërrojnë dhe imagjinojnë gjëra
 • Pëlqejnë të udhëtojnë
 • Pëlqejnë rregullimin e shtëpive dhe ambienteve
 • Ata kanë një talent për muzikë.

Prill

 • Aktivë dhe dinamikë
 • Marrin vendime dhe më pas u vjen keq
 • Të fortë mendërisht
 • Pëlqejnë të marrin vëmendje
 • Miqësorë
 • Pëlqejnë të ndihmojnë të tjerët të zgjidhin problemet e tyre
 • Kurajozë
 • Aventurierë nga natyra
 • Të ëmbël dhe bujarë
 • Të dashur
 • Kanë një kujtesë të mirë
 • U pëlqen të motivojnë të tjerët
 • Pëlqejnë shakatë
 • Tërheqës
 • Delikatë
 • Romantikë
 • Krenarë
 • Guximtarë

Maj

 • Kokëfortë
 • Nuk dorëzohen derisa të marrin atë që dëshirojnë
 • Njohës të mirë
 • Acarohen lehtë
 • Kurrë nuk kalojnë pa u vënë re
 • Kanë ndjenja shumë të thella
 • Fizikisht tërheqës dhe me personalitet shumë të veçantë
 • Janë ëndërrimtarë
 • Intuitivë
 • Imagjinues të mirë
 • U pëlqen letërsia dhe artet
 • Pëlqejnë të udhëtojnë
 • I irritojnë ata të qëndrojnë në shtëpi
 • Punëtorë
 • Bujarë

Qershor

 • Mendojnë afatgjatë
 • Manipulohen lehtë
 • Të bukur dhe delikatë në të folur
 • Kanë shumë ide
 • Të ndjeshëm
 • Dyshojnë shumë dhe kanë tendencë t’i shtyjnë gjërat
 • Gjithmonë duan më të mirën
 • Pengues
 • Qesharakë dhe me një sens të mirë humori
 • Pëlqejnë shakatë
 • Bashkëbisedues të mirë
 • Miqësorë
 • Dinë të bëhen miq
 • Të prirur për t’u ftohur
 • Mërziten lehtë
 • U japin shumë rëndësi gjërave që nuk i kanë
 • Lëndohen lehtë
 • Kanë nevojë për një kohë të gjatë për t’u rikuperuar pasi të lëndohen
 • Romantikë deri në palcë

Korrik

 • Janë njerëz të bukur
 • Të vështirë për t’u kuptuar
 • Të ndershëm dhe miqësorë
 • Mund të bisedoni lehtë me ta
 • Të paparashikueshëm
 • Kapriçozë, ndryshojnë shpesh temperamentin
 • Të zgjuar dhe të shpejtë
 • Nuk janë hakmarrës
 • Falin por nuk harrojnë kurrë
 • Irritohen nga gjërat që nuk i shohin të dobishme
 • Pëlqejnë të udhëheqin të tjerët
 • Të ndjeshëm
 • Të dashur, kanë një nevojë të madhe për përzemërsi dhe dashuri
 • Përpiqen gjithmonë t’i trajtojnë të gjithë si të barabartë
 • Simpatikë
 • Njohës të mirë
 • Gjykojnë njerëzit për atë që shohin
 • Punëtorë
 • Nuk kërkojnë miq, preferojnë që të tjerët t’i kërkojnë ata
 • Nuk janë agresivë nëse nuk provokohen
 • Lëndohen lehtë dhe u duhet shumë kohë për të marrë veten

Gusht

 • Ii duan shakatë
 • Tërheqës
 • Delikatë
 • Romantikë
 • Krenarë
 • Guximtarë
 • Kanë cilësi udhëheqëse
 • Dinë të ngushëllojnë të tjerët
 • Mund të jenë: ose shumë bujarë, ose shumë egoistë
 • Pëlqejnë të lavdërohen
 • Shpirt të jashtëzakonshëm
 • Irritohen lehtë kur provokohen
 • Xhelozë
 • Vëzhgues të mirë
 • Të saktë
 • Mendojnë shpejt
 • Të pavarur
 • Pëlqejnë të komandojnë
 • Pëlqejnë të ëndërrojnë
 • Virtuozë në arte dhe muzikë
 • Të ndjeshëm dhe tolerantë
 • Të besueshëm
 • Të llastuar
 • Pëlqejnë të kenë miq të rinj
 • Kanë frikë nga dashuria

Shtator

 • Të saktë, të matur dhe të organizuar
 • Pëlqejnë t’u tregojnë të tjerëve gabimet e tyre
 • Pëlqejnë të kritikojnë
 • Të heshtur, por bisedues të mirë
 • Të moderuar
 • Bukuroshë dhe miqësorë
 • Njerëz të denjë për besim
 • Besnikë dhe të sinqertë
 • E bëjnë mirë punën e tyre
 • Dinë të mbajnë sekretet
 • Të ndjeshëm, bujarë
 • Kanë kujtesë të mirë
 • U pëlqen të hulumtojnë në fusha të reja
 • Njohës të mirë
 • Qesharakë
 • Të rezervuar
 • E duan sportin, kohën e lirë dhe udhëtimet
 • Nuk i tregojnë lehtësisht emocionet e tyre
 • Kanë tendencë të mbajnë atë që ndiejnë
 • Kërkojnë shumë kohë për të vendosur, veçanërisht kur bëhet fjalë për zgjedhjen e një partneri

Tetor

 • Pëlqejnë të flasin
 • Duan ata që i duan
 • Tërheqës
 • Të bukur brenda dhe jashtë
 • Simpatikë
 • Miqtë e tyre janë shumë të rëndësishëm
 • U pëlqen të bëjnë miq të rinj
 • Lëndohen lehtësisht, por shërohen lehtë
 • Nuk jetojnë sipas asaj që thonë, kujdesen për mendimin e tyre dhe asgjë tjetër
 • Shumë intuitivë
 • U pëlqen udhëtimi, artet dhe letërsia
 • Delikatë në të folur
 • Të llastuar
 • Rrallë i tregojnë emocionet e tyre
 • Shumë xhelozë
 • Të drejtë
 • Bujarë
 • E humbin lehtësisht besimin te dikush
 • Kur duan, e duan me të vërtetë

Nëntor

 • Kanë shumë ide, ndonjëherë të jashtëzakonshme
 • Kanë vështirësi të fillojnë një bisedë
 • Njohës të mirë
 • Mund të bëhen mjekë të mirë
 • Kanë personalitet dinamik
 • Të rezervuar
 • Gjithmonë mendojnë për diçka
 • Bindës
 • Kurajozë dhe bujarë
 • Kokëfortë
 • Nuk dorëzohen kurrë
 • Janë ndër ata që mendojnë se nëse diçka duhet të bëhet, duhet të ketë një mënyrë për ta bërë atë
 • Irritohen lehtë, pavarësisht nëse janë provokuar apo jo
 • U pëlqen vetmia
 • Romantikë
 • Nuk mendojnë si të tjerët
 • Nuk i vlerësojnë lëvdatat
 • Të paqëndrueshëm në marrëdhënie
 • U pëlqen të qëndrojnë në shtëpi
 • Punëtorë
 • Të besueshëm
 • Të sinqertë dhe dinë të ruajnë sekretet
 • Nuk i kontrollojnë emocionet e tyre
 • Të paparashikueshëm

Dhjetor

 • Bujarë
 • Patriotikë
 • Aktivë në lojëra
 • Të padurueshëm
 • Ambiciozë
 • Manipulues, madje edhe tradhtarë
 • Supozues
 • Qesharakë
 • Pëlqejnë të rrethohen nga njerëz
 • U pëlqen që ata të lavdërohen dhe t’u kushtohet vëmendje
 • U pëlqen të ndjehen të dashur
 • Nuk janë egoistë
 • U pëlqejnë shakatë
 • Ndjenjë të mirë humori
 • Nuk mund të qëndrojnë me një partner
 • Dashurues të mirë