Nëse doni ta mbani plakjen larg duhet të konsumoni këtë frut

Nëse doni ta mbani plakjen larg duhet të konsumoni këtë frut

Lifestyle August 24, 2019 - 21:55
Lexoni detajet

Është një proçes natyral, por të gjithë e kanë me frikë. Nëse tregohet kujdesi i duhur plakja mund të ngadalësohet. Ajo që duhet të bëni është të zgjidhni me kujdes atë që konsumoni.

Gratë këshillohen që të ushqehen me më shumë kalcium dhe hekur ndërsa meshkujt duhet që të konsumojnë më shpesh ushqime të pasura me proteina dhe kalori.

Ajo që këshillohet të konsumohet janë boronicat, pasi janë të pasura me vitamina A, B dhe C, si dhe antioksidues që mbrojnë shëndetin mendor dhe trurin nga dëmtimi.

Boronicat e errëta janë veçanërisht të dobishme për zemrën dhe metabolizmin te meshkujt, duke e ngadalësuar kështu edhe plakjen.

Jeni gati të konsumoni boronica ditë e natë?