Ky truk i vogël mund t’iu shpëtojë nga tensioni i lartë i gjakut

Ky truk i vogël mund t’iu shpëtojë nga tensioni i lartë i gjakut

Lifestyle korrik 18, 2019 - 22:38
Lexoni detajet

Për të gjithë njerëzit që nuk dëshirojnë të përdorin barna, ekziston një zgjidhje shumë e thjeshtë. Përdorni një stilolaps dhe me të praktikoni “akupunkturën”,- e cila është një metodë e vjetër kineze me anë të gjilpërave dhe përdoret për të trajtuar dhimbjet e shtyllës kurrizore.

Presioni i lartë i gjakut, është një gjendje e cila dinë të mos shfaqë simptoma të dukshme, dhe kështu shumica prej njerëzve nuk janë në dijeni se vuajnë nga ky çrregullim. Ky çrregullim nga mjekët konsiderohet si “vrasës i heshtur” për shkak se nuk jep shumë simptoma dhe mund të përfundojë me fatalitet.

Gjithsesi me anë të kësaj metode ju mund ta detektoni nëse shtypja e gjakut është e lartë. Merrni një stilolaps dhe vendosni në disa pika, përkatësisht në gishtin e mesëm, ushtroni shtypje në të dhe prisni për një minutë. Pas një kohe presioni do të ulet dhe gjaku do të fillojë të qarkullojë në parametra normal.

Kjo zgjidhje mund të aplikohet vetëm në ndonjë rast emergjent dhe nuk vlen për njerëzit që vuajnë nga hipertensioni kronik.