Zbuloni popullin që tradhton më shumë partnerin

Zbuloni popullin që tradhton më shumë partnerin

Lifestyle korrik 17, 2019 - 11:19
Lexoni detajet

Italianët janë në vendin e parë sa i përket tradhtisë në marrëdhëniet bashkëshortore.

Kështu thotë një sondazh i realizuar nga një portal që merret me lidhje jashtëmartesore.
“Në tre vendet e para ka më shumë muze sesa në çdo vend tjetër”, nënvizon themeluesi i portalit “incontri-extraconiugali.com”.

Italia prinë me 56 %, dhe menjëherë pas italianëve, spanjollët janë ata që tradhtojnë më shumë partnerët e tyre.