Gjërat që meshkujt i shohin së pari

Gjërat që meshkujt i shohin së pari

Lifestyle June 12, 2019 - 08:34
Lexoni detajet

Ka një tip këpucësh që të gjithë meshkujt i vënë re dhe këto janë pikërisht ato me take të larta. Jo më kot janë pikërisht këto që i tregojnë këmbët më të bukura dhe më seksi, shkruan Gazeta "Zëri". 

Dihet që karakteri, simpatia, inteligjenca, etj., janë pa dyshim faktorë të rëndësishëm për të nisur një lidhje, por ajo çfarë ka rëndësi në takimin e parë është më tepër paraqitja fizike. Për të hequr dyshimet dhe për të thjeshtuar zgjedhjet tuaja mund të përqendroheni në këto pika që meshkuj i dallojnë me shikimin e parë.

Flokët

Janë një ndër pikat më të forta të femrave. Janë ato që gllabërojnë meshkujt. Nuk ka rëndësi prerja, ngjyra, kaçurrela apo të drejta, e rëndësishme është që të jenë të pastër dhe pak të shpupuritura.

Veshja

Çdo femër vishet në takimin e parë në mënyra të ndryshme. I vetmi rregull që vlen për të gjitha është vënia në pah e pikave të forta të trupit. Nëse ke një shpinë tërheqëse, këmbë të bukura ose një gjoks të bollshëm zgjidhni veshje që inkurajojnë dhe të nxjerrë sa më në dukje pjesën tuaj të bukur. Nuk është e domosdoshme të kesh një të prapme të rrumbullakët, meshkujt shikojnë dhe pjesët e tjera.

Këpucët

Ka një tip këpucësh që të gjithë meshkujt i vënë re dhe këto janë pikërisht ato me take të larta. Jo më kot janë pikërisht këto që i tregojnë këmbët më të bukura dhe më seksi. /ZERI