Cilën anë të trurit e keni më aktive: Zgjidhni se cila prej këtyre dy fytyrave duket më e lumtur

Cilën anë të trurit e keni më aktive: Zgjidhni se cila prej këtyre dy fytyrave duket më e lumtur

Lifestyle prill 18, 2019 - 22:02
Lexoni detajet!

Secili prej nësh njërën gjysmë të trurit e ka më dominuese, dhe mu kjo na përcakton si personalitet.

Ju duhet të zgjidhni prej këtyre dy fytyrave se cila ju duket më e lumtur.

Dhe ja se ç’do të thotë përgjigja:

Nëse keni zgjedhur fytyrën e majtë

Kjo do të thotë se gjysmën e majtë të trurit e keni më aktive, prandaj jeni shumë më të mirë në mësimin e gjuhëve, logjikë, të menduarit kritik, veprimeve të llogaritjes dhe gjykim objektiv.

Nëse keni zgjedhur fytyrën e djathtë

Kjo do të thotë se dominuese e keni gjysmën e djathtë të trurit dhe, në harmoni me këtë, jeni më i mirë në njohjen e fytyrave, shprehjen dhe leximin e emocioneve, muzikë, ngjyra, imagjinatë e kreativitet. /MetroImage