Estetisja Ferja Nobërda prezanton trendet e vetullave

Estetisja Ferja Nobërda prezanton trendet e vetullave

Lifestyle prill 15, 2019 - 13:40
Lexoni më shumë detaje

Estetistja Ferja Nobërda ishte e ftuar në emisionin Trend me Renaten në Radio Prishtina.

Ajo tregoi për trendet e vetullave dhe qerpikëve.

Metoda semipermanente e vetullave tani po aplikohet shumë edhe në vendin tonë.

Ferja shpjegoi se kjo procedurë për të është shumë e lehtë dhe e bën më shumë pasion.

Ajo gjithashtu shpjegoi edhe procedurën e mbjelljes së qerpikëve duke thënë se pas kësaj procedure e rëndësishme është mirëmbajtja e tyre.

Për punën që bën Ferja ju mund të shikoni në profilin zyrtar në "Instagram". 

 

Për me shumë ndiqeni intervistën e plotë ...