Gjërat e gabuara që i thoni gjatë grindjes

Gjërat e gabuara që i thoni gjatë grindjes

Lifestyle janar 11, 2019 - 09:01
Lexo detajet!

Fjalët e tmerrshme që thuhen kur temperaturat janë ndezur, të dy partnerët do të ndihen të lënduar emocionalisht ose fajtorë duke shuar pak nga pak dashurinë, shkruan sot Gazeta "Zëri". 

Ju kurrë nuk duhet të ruani të gjithë zemërimin tuaj për gjëra të ndryshme dhe t’i thoni të gjitha njëherësh. Ankesat e shumta çojnë në një luftë më dramatike dhe toksike nga sa duhet të jetë. Është në rregull të ketë mosmarrëveshje. Problemi lind kur ka një mungesë respekti në gjuhën e përdorur gjatë një zënke.

Fjalët e tmerrshme që thuhen kur temperaturat janë ndezur, të dy partnerët do të ndihen të lënduar emocionalisht ose fajtorë duke shuar pak nga pak dashurinë. Ja 4 gjërat që nuk duhet t’i thoni kurrë.

"Ti gjithmonë bën këtë" ose "Ti kurrë nuk bën atë". Deklarata "gjithmonë" ose "asnjëherë" zemëron tmerrësisht personin tjetër dhe shkakton pakënaqësi. Gjithashtu e bënë partnerit të ndihet i pavlerësuar për gjërat e tjera që ndihmon. "Je kaq ...", shkruan më tutje "Zëri.inf". 

Fyerjet shkaktojnë dhimbje, janë mizore dhe negative. Fyerjet nuk janë një rrugë produktive për zgjidhjen e mosmarrëveshjeve. Fokusoni bisedën mbi problemin ose sjelljen dhe jo për karakterin e partnerit tuaj. "Do të ndahemi". Harrojeni këtë fjalë.

Femrat e thonë këtë si kërcënim për të mbledhur partnerin, por në fakt më shumë prishin punë sesa rregullojnë. Këto kërcënime e lënë partnerin tuaj të ndiejnë rrezik. /Zeri