Vendi ku njerëzit po vdesin më shumë nga lopët sesa gjarpinjtë

Vendi ku njerëzit po vdesin më shumë nga lopët sesa gjarpinjtë

Lifestyle dhjetor 09, 2018 - 21:18
Lexo Detajet

Australia është e njohur për tregimet e saj për kafshimet e gjarprit, tarantulat në tualete.

Siç raportoi kohët e fundit ABC Science, kafshët kundrejt të cilave është mbjellë frikë në këtë vend frikë nuk mund të jenë më vdekjeprurëse, të paktën jo sipas statistikave, transmeton lajmi..

Kuajt dhe lopët vrasin shumicën e njerëzve çdo vit në Australi. Në Australi, kuajt dhe lopët vranë 77 njerëz në mes të vitit 2008 dhe 2017.

Gjitarët e tjerë, si kangurët, nuk ishin shumë prapa, duke shkaktuar 60 vdekje gjatë nëntë viteve të fundit.