Këto fasha ju ndihmojnë për trajtim të plagëve

Këto fasha ju ndihmojnë për trajtim të plagëve

Lifestyle korrik 20, 2018 - 11:50
Lexo për më shumë detaje

Koha nuk shëron të gjitha plagët. Plagët kronike që nuk shërojnë më vete kërkojnë monitorim dhe trajtim konstant dhe intensiv, dhe një fashë e re e zgjuar mund të jetë në gjendje të ndihmojë,përcjell “Zeri.info”

Disa lloje të lëndimeve, si djegiet ose plagët diabetike, shërohen ngadalë dhe prandaj janë shumë të priura ndaj infeksionit. Ali Tamayol në Universitetin e Nebraskës-Lincoln dhe kolegët e tij zhvilluan një fashë të re të teknologjisë së lartë që mund të zbulojë infeksionin dhe inflamacionin dhe ta trajtojë atë pa kërkuar kontrolle të vazhdueshme me profesionistët mjekësorë, vazhdon më tutje “Zeri.info”