6 gjërat që meshkujt kurrë nuk i tregojnë

6 gjërat që meshkujt kurrë nuk i tregojnë

Lifestyle korrik 08, 2018 - 22:31
Lexoni më shumë detaje

Çfarë dimë për meshkujt?

Ata gjithmonë do të ndihmojnë një vajzë në ankth, dashurojnë futbollin dhe shumica e tyre janë të adhurueshëm me mjekërr.

Dhe kjo është e gjitha, të paktën sipas disa vajzave.

Por ne do donim të ndanim disa sekrete të thëna nga vetë meshkujt.

6. Kanë nevojë për momente ku nuk bëjnë asgjë.

5. Meshkujt nuk i kushtojnë vëmendje gjërave të vogla.

4. Mendimet pa sens janë një shplodhje e mrekullueshme.

3. Edhe ata kanë frikëra.

2. Vlerësojnë çdo femër që kalon pranë.

1. Gjithashtu vlerësojnë mbështetjen.