Nuk do keni kurrë më milingona në shtëpi, nëse përdorni këtë erëz!

Nuk do keni kurrë më milingona në shtëpi, nëse përdorni këtë erëz!

Lifestyle qershor 15, 2018 - 11:23
Lexo detajet!

Nëse keni miliongona nëpër shtëpi, mjafton të vendosni pakëz kanellë në zonat ku ato përqëndrohen, dhe miliongonat do të largohen. Kjo sepse, siç shpjegon David Wolfe, aroma e kanellës, e cila është mjaft e fortë edhe për njerëzit, për milingonat është shkatërrimtare.

Këto insekte të vogla punëtore orientohen përmes aromës, por një aromë e fortë si ajo e kanellës, i çorodit shqisat e tyre, duke i bërë të largohen. Për të qenë më të sigurt, vini pakëz kanellë nëpër cepat e mureve të shtëpisë dhe milingonat nuk do të duan kurrë më të kthehen./Express/