Njerëzit gjykojnë personalitetin tuaj bazuar në këto 5 gjëra të vogla

Njerëzit gjykojnë personalitetin tuaj bazuar në këto 5 gjëra të vogla

Lifestyle janar 07, 2018 - 21:38

Të gjithë jemi pre e paragjykimeve të të tjerëve mirëpo, më poshtë ju sjellim pesë gjërat që zakonisht njerëzit bazohen në këto dhe ju paragjykojnë. 

1. Zgjedhja e ngjyrave tuaja të veshjes

Sipas Psikologjisë Sot, ngjyra e rrobave që vishni thotë më shumë rreth asaj se kush jeni.

Njerëzit të cilët zgjedhin më të errët, zezakët ose grays priren të jenë më të ndjeshme dhe artistike. Njerëzit që mbajnë ngjyrë të kuqe priren të perceptohen si njerëz të gjallë, transmeton lajmi.net.

2. Thonjtë

Disa sjellje të fokusuara në trup. Thonjtë mund t’u tregojnë njerëzve se jeni të paduruar, të frustruar, ose që ju reagoni në situata të caktuara me ankth ose mërzitje.

3. Këpucët që vishni

Mund të tingëllojë pak i butë, por disa psikologë mendojnë se ju mund të gjykoni një person me këpucët e tyre. Duke shqyrtuar koston, stilin, ngjyrën dhe gjendjen e një këpucësh mund t’ju tregojë shumë për të ardhurat e dikujt, përkatësinë politike, gjininë dhe ndoshta edhe moshën.

4. Shtrëngimi i duarve tuaja

Kjo nuk duhet të vijë si një surprizë për askënd, por shtrëngimi i duarve të tua mund të nxjerrë besim ose dobësi. Ju gjithashtu mund të përcaktoni shumë për mënyrën se si një person është i bazuar në forcën e shtrëngimeve të dorës.

5. Shkrimi juaj

Sipas një studimi, njerëzit me dorëshkrime të vogla dhe të përpiktë vijnë si të turpshëm, ku njerëzit me dorëshkrime më të mëdha dhe më të ngushta duken më dalëse.

Ata gjithashtu gjetën njerëz që ishin të kujdesshëm në lidhje me mënyrën se si u shfaqën shkrimet e tyre dhe shkruanin ngadalë, ishin më empate dhe më të ndjeshme.