12 sekretet që të gjitha gratë i mbajnë nga burrat

12 sekretet që të gjitha gratë i mbajnë nga burrat

Lifestyle nëntor 26, 2017 - 22:17

Nëse keni menduar se e dinit edhe gjysmën e jetës së gruas suaj, e keni gabim.

Nëse keni menduar se keni ditur gjithçka për gratë, keni qenë pothuajse patjetër gabim.

Gratë do të shkojnë në çdo gjatësi për të fshehur disa pjesë të jetës së tyre nga burrat. Pas gjithë gënjeshtrave bindëse, ka disa të vërteta të fshehura.

Natyrisht, gratë duan të portretizojnë jetën e tyre në një mënyrë të caktuar, por të gjithë tërheqin një vijë mes atyre që duan të jenë të cilët janë ata të vërtetë, transmeton lajmi.net.

Këto janë 12 sekrete të mundshme që të gjitha gratë i mbajnë nga burrat:

# 12 Kontrollin me ishin tonë!

Nëse një vajzë thotë se ajo është mbi ish-saj, ajo ndoshta është, por kjo nuk do të thotë se ajo nuk dëshiron të dijë se çka janë në çdo kohë. Kjo në asnjë mënyrë nuk do të thotë se ajo ende ka ndjenja për ish të saj, por ajo gjithmonë do të jetë kureshtare të dijë se ku ish është tani. Kontrollimi i një ish është diçka që çdo vajzë e bën pa marrë parasysh sa e keqe ishte prishja apo nëse ajo është ende e vetme apo është me dikë tjetër.

# 11 Mund të jemi të dobët për higjienën personale

Kur është fjala për higjienën, gratë nuk janë me të vërtetë ndryshe nga burrat. Pyesni gruan tuaj kur hera e fundit që lau sytjena e saj ose ajo që është më e gjata që ka veshur të njëjtën sytjena. Ju patjetër do të habiteni nga përgjigja e saj. Vajzat mund të marrin dembel kur bëhet fjalë për higjienën dhe nganjëherë, ata nuk do të shqetësojnë pastrimin e shtëpisë ose duke bërë enët ose madje edhe duke djegur deri në pikën aty ku duhet absolutisht. Pa marrë parasysh se sa ata bërtasin në ju për të mbajtur dhomën e çrregullt!

# 10 Nuk ka të bëjë me paratë!

Është një besim çuditërisht i zakonshëm që vajzat janë gërmuesit e arit që në thelb do të thotë se gjithçka që ata interesohen është para. Megjithatë, kjo nuk është e vërtetë. Shumica e grave nuk janë të impresionuar nga darka ekzotike dhe makina të dashura. Gratë kërkojnë djemtë që janë të mëshirshëm dhe të vëmendshëm me një zemër të mirë, dikë që i do ata për atë që janë dhe i shtyn ata të jenë personi më i mirë që mund të jenë. Gratë mund të fitojnë mirë për veten e tyre dhe do të duan dikë që do të mbështesë dhe inkurajojë pavarësinë e tyre.

# 9 Bebet … nuh-uh!

Mënyra se si burrat ikin jashtë në mendimin e të pasurit dhe të rritjes së fëmijëve, gratë edhe për këtë ide. Shumica e tyre duhet të shtyjnë atë nga ju-e di-çfarë, e cila është e mirë, EXCRUCIATING. Bebet, në përgjithësi, janë vetëm një shumë përgjegjësi. Ndoshta duket sikur gratë janë ato që gjithmonë duan të kenë bebe, por ajo që burrat nuk e kuptojnë është sasia e mendimit që shkon pas marrjes së vendimit. Vetëm kur një grua ndihet plotësisht e gatshme, ajo do të sugjerojë shtatzëninë. Burrat nuk janë të vetmit që kanë frikë për këtë.

# 8 Ne nuk jemi duke kërkuar Prince Charming

Gratë nuk duan Prince Charming, ose një njeri që vazhdimisht vazhdon dhe rreth vetes. Çfarë duan gratë është që të jenë të dashur dhe të jenë të lumtur. Gratë nuk kanë nevojë për një djalë që të ecë si një mbret ose të veprojë sikur të kenë gjithçka. Vetëm një djalosh me një zemër të mirë dhe qëndrim është më se e mjaftueshme për ta mbajtur një grua të lumtur, percjell lajmi.net.

# 7 Ndonjëherë, flokët tuaj janë prerë keq (sorry guys!)

Kjo funksionon në të njëjtën mënyrë si në të dyja mënyrat. Gratë do t’ju komplimentojnë shumicën e kohës, por ka raste kur veshja jote është e keqe dhe gratë nuk do të dinë të të thonë se nuk duken mirë. Mos u hidheni nëse gratë ju tregojnë se prerja e re e flokëve nuk i përshtatet personalitetit tuaj.

# 6 Ne gjithmonë do të bëjmë përpjekje shtesë për t’u dukur mirë për ju

Gratë mund të jenë po aq junkie-ish si burra dhe do të duan të qetësojnë në PJ-të e tyre pa sytjena gjatë gjithë ditës, çdo ditë pa marrë një banjë. Megjithatë, gratë gjithmonë do të bëjnë një përpjekje shtesë për t’u dukur mirë për njeriun e tyre dhe do të shkojnë në shumë shtrëngime të dhimbshme (depilim, fillesë) për të parë të gjitha bukur dhe bukur vetëm për ju. Shpresoj që ju bën të ndiheni të veçantë tani.

# 5 Unë i tregoj shokët e mi E-V-E-R-Y-T-H-I-N-G.

Ajo mund t’ju premtojë se ajo nuk do t’i tregojë askush askujt tuaj, por ju e dini se nuk përfshin miqtë më të mirë të saj, apo jo? Po, ata dinë gjithçka për ty. Nëse e lëndoni, ata do t’ju gjejnë dhe do t’ju vrasin. Ata do të dinë për momentet tuaja të turpshme dhe më shumë. Në një shënim serioz, gratë duan të flasin dhe sigurisht, ata e gjejnë ngushëllues për të ndarë hollësitë rreth jetës së tyre me miqtë e tyre. Ndoshta ajo nuk do t’i tregojë të gjithëve gjithçka, por të paktën një nga miqtë e saj di gjithçka.

# 4 Ne mendojmë për seksin … si, shumë!

Gratë patjetër kanë shumë seks në mendjet e tyre, në fakt, është e mundur që ata ta kenë atë në mendjen e tyre më shumë se burrat. Në fund të një dite të gjatë dhe të lodhshme, kur gratë thonë se janë shumë të lodhur për seks, ata nuk janë gënjeshtarë, por kjo nuk do të thotë se nuk ishte në mendje për pjesën tjetër të ditës. Ata thjesht nuk mund ta ndajnë atë me ju. E pra, ndoshta ju duhet të mendoni për ndalimin nga për drekë!

# 3 Ne nuk jemi gjithmonë të ndershëm në lidhje me numrin e partnerëve seksuale që kemi pasur

Më shpesh sesa jo, gratë nuk do të zbulojnë numrin e partnerëve me të cilët kanë fjetur. Disa gra do t’ju tregojnë se kanë pasur shumë partnerë seksual, ndërsa disa do t’ju tregojnë një numër më të vogël. Në përgjithësi, kjo nuk është një pyetje e mirë për të kërkuar partnerin tuaj, por ju i njihni edhe burrat, merrni pjesë në mbajtjen e këtij sekreti të vogël të pista.

# 2 Na pëlqen kur je xheloz

Gratë mund t’ju bëjnë të besoni se tendencat tuaja apo qëndrimi juaj xheloz nuk janë të qeta dhe qesharake, por kjo nuk do të thotë që ju duhet ta ulni krejtësisht jashtë. Gratë si burrat e tyre janë pak territorial, por me arsye. Natyrisht, mos e teproj dhe të merrni të gjitha crazily posesive.

# 1 Netë e vajzave tona nuk janë gjithmonë të pafajshme

Vajzat mund të planifikojnë një natë jashtë dhe t’ju them se është një natë e padëmshme me miqtë, por nuk duhet ta besosh gjithmonë këtë! Më shpesh sesa jo, gratë do të përdorin natën e vajzave të tyre jashtë për të lënë të gjithë stresin dhe të shkojnë pak e egër. Flirim me bartenderë (mos u shqetësoni, është krejtësisht e padëmshme), mund të pini duhan një cigare ose dy, ndonjëherë duke kërcyer shumë afër me një të huaj, vetëm për të përmendur disa nga përpjekjet e egra.