Problemet me ereksion: Kjo bimë jua përmirëson shëndetin seksual dhe shtypjen e gjakut

Problemet me ereksion: Kjo bimë jua përmirëson shëndetin seksual dhe shtypjen e gjakut

Lifestyle tetor 13, 2017 - 20:56

Rrënjët e bimës Maca mund ta përmirësojnë libidonë seksuale dhe të ndihmojnë në shërimin e simptomave të problemeve me ereksion.

Shkencëtarët kanë zbuluar se numri i spermicideve dhe lëvizshmëria e tyre është përmirësuar pas përdorimit të bimës Maca, transmeton Telegrafi.

Besohet se kjo bimë ndihmon në problemet me ereksion duke e ngushtuar prostatën dhe duke e përmirësuar qarkullimin e gjakut.

Përdorimi i produkteve të bimës Maca për katër muaj e rrit kualitetin dhe sasinë e spermës te meshkujt, por ende është e paqartë nëse gjithashtu ndihmon në pjellori.

Te femrat në postmenopauzë, hulumtuesit kanë zbuluar se kjo bimë ua ka përmirësuar shtypjen e gjakut dhe shëndetin mendor.

Përveç këtyre, përfitimet tjera që i sjellë kjo bimë janë edhe: balancimi i hormoneve, përmirësimi i qëndrueshmërisë, rritja e energjisë, etj.

Vlen të ceket se bima Maca rritet në Perunë qendrore.