Truku për shtrydhjen e limonit që pushtoi internetin – pa mjet shtesë, pa i ndotur duart

Truku për shtrydhjen e limonit që pushtoi internetin – pa mjet shtesë, pa i ndotur duart

Kuriozitete July 08, 2024 - 23:18

Një grua në TikTok, ka ndarë një metodë efikase për shtrydhjen e limonit.

Kjo metodë është kaq e thjeshtë dhe nuk do të përdorni thikë dhe as nuk do të ndotni duart.

Shpesh kemi rastisur që të kemi harxhuar një limon të plotë dhe përsëri nuk kemi nxjerr sa duhet lëng prej frutit.

Në pamundësi të mjetit për shtrydhjen e limonit, kjo metodë që u bë virale në TikTok, mund t’ju kryejë punë.

Krejt çfarë duhet të merrni është një shkop druri dhe ta shponi në fund të limonit. Lëreni pak derisa të lirohet lëngu brenda, pastaj hiqni shkopin dhe shtrydhni limonin.

Siç shihet në video, gruaja arrin që të nxjerr sasi të madhe të lëngut të limonit.

@unkoshercowgirl

 

ë original sound - Nugget