Hotelet më të çuditshme në natyrë, por shumë të këndshme

Hotelet më të çuditshme në natyrë, por shumë të këndshme

Kuriozitete April 03, 2024 - 13:31

Qëndrimi në një hotel jo vetëm që siguron pushim të rehatshëm, por është një aventurë e tërë në vetvete.

Si nuk mund të impresionoheni pasi të zgjoheni në një vendpushim nënujor, një vend i rrethuar nga peshqit koralor, ose në një kapsulë transparente ndërsa shikoni dritat nga lart?

Ju mund të qëndroni edhe në një suitë në një vinç me pamje nga Amsterdami.

Bright Side ka bërë një përmbledhje të objekteve më të pazakontë të hoteleve për ata që janë të lodhur nga shtretërit standardë dhe suitat për mëngjes.

Image
Image

 

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image