U nxitua me një xhip, pastaj “fluturoi” në qiell në Kuvajt: Kjo video ngrin gjakun në vena, por fundi është i pabesueshëm

U nxitua me një xhip, pastaj “fluturoi” në qiell në Kuvajt: Kjo video ngrin gjakun në vena, por fundi është i pabesueshëm

Kuriozitete April 02, 2024 - 21:42

Një video e pabesueshme është shfaqur në rrjetet sociale, e cila dyshohet se është regjistruar në Kuvajt.

Në të njëjtën kohë, tregon se sa e rrezikshme është të kryesh “manovra”, qoftë edhe me një veturë të fuqishme.

Në fillim shohim një xhip duke “garuar” përgjatë plazhit, ndërsa një grup personash vëzhgojnë skenën nga një distancë e sigurt.

Shoferi (34) në një moment ka humbur kontrollin dhe automjeti ka filluar të rrotullohet si lodër.

Mbetet e paqartë nëse dritarja ishte e hapur, pasi njeriu u hodh nga kabina si një raketë!

Është e mahnitshme që ai nuk u plagos rëndë, dhe ne e shohim atë të dalë nga uji duke kërcyer në njërën këmbë.

Përdoruesit u tronditën nga video, duke pyetur se pse ai nuk ishte i lidhur.