Bleu rastësisht një biletë përpara se të merrte turnin e punës, gruaja fiton plot 197,296 dollarë në lotari

Bleu rastësisht një biletë përpara se të merrte turnin e punës, gruaja fiton plot 197,296 dollarë në lotari

Kuriozitete September 09, 2023 - 13:07

Një grua nga Michigan bleu një biletë lotarie në vendin e saj të punës pak para se të fillonte turni i saj dhe fitoi një çmim prej 197,296 dollarësh.

Shawna Foerster, 40 vjeç, nga St. Johns, u tha zyrtarëve të Lotarisë së Miçiganit se ajo mbërriti në Bar Bruno në St. Johns pak para se të fillonte turni i saj dhe bleu një biletë Club Keno The Jack.

“Isha gati të filloja turnin tim në Bruno dhe kisha 10 dollarë në xhep, kështu që vendosa të blija një biletë Club Keno,” tha Foerster. “Ndërsa po shikoja terminalin, kolegu im, Jack, më sugjeroi të shtoja The Jack në biletën time, kështu bëra, dhe pjesa tjetër është histori”.

Zgjedhja e lehtë e Foerster-it Numrat Jack përputheshin me tetë nga 20 numrat e Club Keno në vizatim, duke i dhënë asaj një çmim prej 197,296 dollarë.

Foerster zbuloi se një pjesë nga paratë e fituara do të shkojnë për kolegjin e vajzës së saj. /abcnews