Kulla më e lartë në Dubai, Burj Khalifa ‘vishet’ Kuq e Zi për 28 Nëntor [video]

Kulla më e lartë në Dubai, Burj Khalifa ‘vishet’ Kuq e Zi për 28 Nëntor [video]

Kuriozitete November 28, 2022 - 18:26

Një urim kreativ dhe i veçantë ka ardhur për Shqipërinë me rastin e 110 vjetorit të shpalljes së Pavarësisë nga Emiratet e Bashkuara Arabe.

Kulla më e lartë në botë, “Burj Khalifa” që gjendet në Dubai, u ‘vesh’ pasditen e së hënës me ngjyrat e flamurit Kuq e Zi.

“#BurjKhalifa ndez dritat me flamurin shqiptar në festimin e ditës kombëtare të tyre. Ju dëshirojmë prosperitet dhe zhvillim”, kanë shkruar në faqen zyrtare të Burj Khalifa.

Gjithashtu, në sfond kanë lëshuar edhe himnin kombëtar shqiptar.