Infektuar: 97996
Shëruar: 82064
Vdekur: 1988
Hajnin e zë gjumi në shtëpinë ku hyri për të vjedhur, e zgjon policia

Hajnin e zë gjumi në shtëpinë ku hyri për të vjedhur, e zgjon policia

Kuriozitete April 06, 2021 - 11:42

Rreth orës 2 pas mesnatës, polici Sakda u zgjua dhe vërejti se aparati i klimës në dhomën e vajzës së tij ishte i lëshuar.

Vajza e tij nuk ndodhej në shtëpi, gjë që e nxiti burrin me profesionin e policit që të shikonte nga dritarja e dhomës, ku pa një persona të panjohur në shtratin e vajzës, shkruan mediumi lokal tajlandez, Kom Chad Luek.

Polici kërkoi përforcime nga kolegët dhe më pas e thërret me zë të lartë hajnin për ta zgjuar nga gjumi i thellë, transmeton Gazeta Express.

Ndonëse i panjohuri gjumash nuk vodhi asgjë nga shtëpia e policit, kundër tij u ngrit aktakuzë për thyerjen e shtëpisë dhe hyrjen me forcë në pronë të huaj.