Infektuar: 34295
Shëruar: 21043
Vdekur: 914
Dasmat e pandemisë, zbuloni momentet më të mrekullueshme të këtij viti ndryshe

Dasmat e pandemisë, zbuloni momentet më të mrekullueshme të këtij viti ndryshe

Kuriozitete October 12, 2020 - 20:01

Koronavirusi ka ndikuar në çdo aspekt të jetës sonë dhe ka prishur edhe lumturinë e shumë personave.

Qindra mijëra dasma janë shtyrë, anuluar apo organizuar me një numër minimal të të ftuarve.

Stresi dhe zhgënjimi që duhet t’u ketë shkaktuar nuseve dhe djemve në të gjithë botën është shumë i madh.

Fotografët e dasmave me të vërtetë janë goditur rëndë, pasi mjeti i jetesës së tyre tani në rrezik.

Më poshtë janë disa prej momenteve të epike në dasmat e këtij viti, të cilat janë ndryshe në çdo aspekt. Kemi parë gjëra të çuditshme, dasma me tre persona, të organizuara online apo mbajtja e maskës.

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image