Infektuar: 1038
Shëruar: 791
Vdekur: 30
Pamje të rënda: Kinezja tenton të hajë oktapodin e gjallë, por e pëson keq

Pamje të rënda: Kinezja tenton të hajë oktapodin e gjallë, por e pëson keq

Kuriozitete February 26, 2020 - 14:41
Një blogere ka publikuar klipin e saj në platformën kineze Kauaishou, duke ngrënë së gjalli një oktapod

Gjatë rrjedhës së saj jetësore, ajo u përpoq të hante një oktapod të gjallë kur e kuptoi se ajo ishte ngjitur në fytyrën e saj dhe nuk do ta linte.

“Daily Mail” raportoi se ajo po përpiqej ta hante gjallesën të gjallë, gjë që rezultoi me ulërimën e saj, ndërsa përpiqej të hiqte tentakulat e saj.

Qëndrimi i saj i ftohtë ndryshoi shpejt në panik kur e kuptoi se sa e vështirë ishte ngjitur në fytyrën e saj.

Ndërsa u përpoq të hiqte krijesën, ajo bërtiti: “Unë nuk mund ta heq atë”, “e dhimbshme”.

Kur ajo më në fund arriti ta largonte nga fytyra, ajo kishte hequr një copë të vogël të lëkurës së faqes së saj. Ajo bërtiti: “Fytyra ime është e shpërfytyruar” dhe “Unë do ta ha atë në videon tjetër.”