Infektuar: 4931
Shëruar: 2267
Vdekur: 102
Fotografitë e rralla historike tregojnë një anë të pazakontë të së kaluarës

Fotografitë e rralla historike tregojnë një anë të pazakontë të së kaluarës

Kuriozitete November 19, 2019 - 17:42
detajet

Nëse keni dashur që të udhëtoni me një makinë kohr, dhe të shihni se si njerëzit kanë jetuar më parë, atëherë do e kishit mbase paksa të vështirë të zgjidhni kohën në të cilën do doni të jetoni.

Ky koleksion i rikthimit në kohë është gjithçka që ju nevojitet. Një vështrim i jetës të të parëve tanë.

Image

Gratë të cilat i pikturonin këmbët, në vend se të blinin çorape, 1941.

Image

Rojtari i kopshtit zoologjik duke u bërë dush pinguinëve.

Image

Një makinë e cila mund të rruaj një duzinë burra në të njëjtën kohë,1960.

Image

Një bibliotekë lëvizëse, 1930.

Image

Një makinë cigaresh e cila dhuronte cigare të ndezura, 1931.

Image

Një dentist duke kontrolluar një vajzë brenda klasës në shkollë.

Image

Biçiketa  e cila mund të drejtohet në tokë edhe në ujë, 1932.