Infektuar: 4931
Shëruar: 2267
Vdekur: 102
Dy pensionistët krijojnë kopshtin magjik

Dy pensionistët krijojnë kopshtin magjik

Kuriozitete October 19, 2019 - 17:12
Detajet

Dy pensionistë kanë krijuar një kopsht tepër të veçantë, me ngjyra spektakolare vjeshte, me rreth 16 mijë euro investim.

Meri dhe Toni Njuton, të dy 71-vjeç, kanë punuar për 37 vite për të transformuar kopshtin para shtëpisë.

Këtë vit e kanë bërë të ndizet me ngjyra vjeshte me 120 panja japoneze, 450 lule të ndryshme.

Kopshti i tyre është shpallur më i bukuri në Britani, dhe ka marrë emrin “Katër Stinët”, pasi pamja i qëndron tërheqëse gjatë gjithë vitit./tch

Image 
Image 
Image 
Image